Vyrazte na „Pohádkové putování s Krtečkem“

Šavani, měli jsme v plánu orientační běh, ale bohužel díky současné situaci ani tuto akci není možné v zamýšlené podobě uspořádat. Tarzan pro vás připravil náhradu a věříme, že se v rozumně blízké budoucnosti podaří uskutečnit i původně plánovanou akci. Nyní již tedy nechme promluvit samotného organizátora:

„Pro potěšení duše v těžké době a pro regeneraci vnitřních sil jsme s týmem Přednáškového maratonu připravili pohádkové hádankové putování s Krtečkem. Hádanky vás zavedou do známých i neznámých míst v blízkosti města. Nenechte se však mýlit, k velkému dobrodružství nevedou vydlážděné cesty, ale připravte se na sem tam nějaký ten trn. Starší z vás zase mohou potrápit hádanky, které popisují umístění dalšího stanoviště.

Vstupní indicie hledejte na šestnácti vybraných plakátovacích plochách po Zábřeze. Pokud nějakou hádanku nerozluštíte, nezoufejte, na stanoviště vás může přivést i jiná hádanka. Jen bych vás poprosil, vydáte-li se na cestu, nezveřejňujte na internetu podrobnosti o umístění stanovišť.“

Tarzan