Pozastavení činnosti od soboty 14.3.

Na základě dnešního rozhodnutí vlády ČR jsou zakázány jakékoli akce s účastí nad 30 lidí (první zprávy hovořily o limitu 10 lidí). Vzhledem k tomuto opatření pozastavuje náš oddíl od soboty činnost. Zítřejší rodové schůzky Káňat a Koníků ještě proběhnou v obvyklém termínu, pokud by nastala změna, budeme informovat telefonicky. Vyhodnotí-li někdo z Káňat a Koníků nebo jejich rodičů kvůli blížící se epidemii schůzku jako rizikovou a nezúčastní se, dejte vědět WATOKNAPĚ (Káňata) a Eddie (Koníci). Samozřejmě prosíme, aby se případně neúčastnili ti, kteří ví, že přišli do kontaktu s koronavirem ohroženými členy rodiny, blízkými, známými apod. (tj. navrátilci z dovolených v rizikových oblastech atd.)

Od soboty 14.3. až do odvolání nebudou probíhat ani rodové ani kmenové akce. Původně plánovaná výprava na Bukovku se tedy neuskuteční.

Chcete-li volný čas využít k dodělávkám táborové výbavy, indiánského ošacení atd., budeme jedině rádi a v případě potřeby nabízíme pomocnou ruku. Kdykoli kontaktujte kohokoli z vedení a domluvíme se, jsme tu pro vás 😉