1. předtáborová brigáda za námi

První letošní předtáborové brigádě předcházela MIČKINIKWOVU zajištěná příprava kulatiny u Komára a to, co nám oldskauti natěžili a očistili, dovezl Komár následně s balíkem krajinek na tábořiště. Díky všem, kdo se o zásobu stavebního materiálu postarali!

V sobotu 13.6. jsme tak mohli toto dřevo na tábořišti zužitkovat a společnými silami jsme vyrobili novou odpadovku, vyčistili jezírko nad umývárkou a vyspravili podlážku v umývárce, uklidili Komárem navezený materiál ke kuchyni, vykopali tři nové díry na latríny, vyspravili marodku a mostek mezi loukou a jídelnou, kompletně zrenovovali sklad jídla vedle jídelny a po mnoha letech byl vybudován zcela nový mostek k bývalé chlapecké umývárce, kde budou letos latríny pro kuchaře a pro vedení. Děkujeme všem, kteří přiložili ruku k dílu: Morče s taťkou, rodiče od Drozdíka a Kachničky, Grizzly, kompletní rodina Lasičky a Lišky, Tarzan, Padák s taťkou, Čivava s taťkou, Dominik, AJAGU, WATOKNAPA a TAWASUTA.

Na zbývajících dvou brigádách bude ještě třeba vyrobit dvě konstrukce na latriny, zaplachtovat latriny chlapeckou a pro marodku, zaplachtovat marodku, techničák a kuchyni s jídelnou, zkompletovat kamna, nainstalovat lavice a stoly do jídelny, vyrobit přístřešek nad umývárkou nádobí u kuchyně, zprovoznit přívod vody z jezírka do umývárky, zprovoznit sprchy, vyspravit postele a samozřejmě postavit všechna týpí a šeltr. Jak vidíte, práce je před námi ještě dost a dost, prosíme tedy ty, co se ještě na nadcházející druhou brigošku nenahlásili, aby tak učinili a dali vědět WATOKNAPĚ. Odjezd v sobotu 20.6. bude opět v 8:30 od zábřežské klubovny.

1. předtáborová brigáda 2020 / Google Photos