Uzlařská regata v Kolíně

Dlouho očekávaná Uzlařská regata v Kolíně je za námi. Děkuji všem, kteří vyrazili a jinak akci podpořili /focením, dohledem a povzbuzováním/. Znovu se ukázalo, jak jste se zlepšili a kam to můžete dotáhnout, když jdete za svým cílem.
Šavanská uzlařská škola /zapojil se za nás i Kraken/ získala z 15 míst na stupních vítězů hned 10 umístění. Největší překvapení bylo asi 3. místo v kategorii družstev, kde naše omladina ve věku 10 až 12 roků se probojovala až na bednu….ufff, super výsledek! Jasným vítězem se však stalo naše áčko Kraken, Lasička, MIČKINIKWA, Surikata, Eddie a Čača.
Na bedně skončili Sasanka, Liška, Vrabčák, Lasička, Eddie, Surikata, MIČKINIKWA a Kraken. A také naše dvě družstva a v kategorii rodič s dítětem vyhrál Kraken se synem Lukym. Podrobné výsledky na stránkách již brzy!
Waste všem uzlařským dříčům, byli jste fakt dobří. Teď je tu poslední výzva – Mistrovství republiky. Teď jste dobří, a tak zvedněme tu hozenou rukavici a ti nejlepší pojeďme a postavme se těm nejlepším uzlařům v Ostravě.
Na akci nás podpořili naši přátelé z oddílu TO Kamarádi ze Šumperka. Byli moc fajn a už se těšíme na další společně akce.
Poděkování patří také pořádajícímu oddílu Průzkumník Kolín….super zázemí a prima parta mladých vedoucích.
Bylo vyhlášeno měsíční bodování – vítězí Sedmikráska před Liškou a Lasičkou.
Náčelník MIČKINIKWA

Uzlařská regata v Kolíně / Google Photos