Cesta vítězů 2018

Cesta vítězů byla letos pro 6 nejaktivnějších členů kmene Shawnee. Nakonec pozvánku na velkou cestu dostali Vanata Surikata, Gaosed Sedmikráska, Vanata Lasička, Vanata Dela, Vanata Vrabčák a dcera kmene Liška. Akce se moc povedla.
Hlavní stan /ubytování/ a taky bezvadné jídlo nám poskytli Eva s Járou, Komár – Miloslav Keprt sponzoroval mimo dopravy také mnohé další aktivity jako jídlo a vstupné a byl pozitivní posilou našeho týmu … díky, bratře 🙂 je nám s tebou dobře!
Další velkou pochvalu zaslouží kamarád a šaman kmene Ksigudan TUWANAKHA, který nás podpořil nejen svou účastí, ale navíc si díky němu členové mohli splnit nejedno OP jako vyrobit své osobní razítko, svázat si knihu a pokusit se rozdělat oheň bez sirek, poznávat savce a stromy atd. Mnozí to zvládli a jim a TUWANAKHOVI patří velké Waste!
Co jsme na velké cestě zvládli? Krásné okolí Mšena, moc pěkné koupaliště ve Mšeně, bezva starou cukrárnu Janinky, hrad Kokořín, pískovcovou stezku v okolí Mšena, Babylon /koupaliště/ v Liberci, soutěsky v okolí Hřenska /Českosaské Švýcarsko/, výstup na horu Říp, návštěvy skalních obydlí, filmové muzeum v Poděbradech, projížďku po Labi atd., ve zbylém čase zmíněná orlí pera … zkrátka nenudili jsme se :-)))
Děkuji jak všem účastníkům tak také podporovatelům za bezva akci, kterou jen ta někdo nemá 🙂
Náčelník

Cesta vítězů 2018 / Google Photos